Îți este frică să ceri ce îți dorești?

Și când o faci nu primești ce ai cerut?

Obții totul cu greutate?

Ți-ai dorit cu îndârjire ceva, ai cerut să apară în viața ta și tot ce primeai era total opusul?

Acest lucru se întâmplă când ești blocat în convingeri care nu îți mai folosesc. Le-ai preluat din familie sau din societate. Poate că ți-au fost utile cândva, doar că nu știi cum să le schimbi.

Vrei să te eliberezi de toate aceste gânduri că nu vei reuși niciodată să îți creezi viața pe care ți-o dorești?

Participând la sesiunile live din acest program ai ocazia să le transformi în gânduri de joacă și voie bună.

Poți să-ți imaginezi cum ar fi viața ta plină de bucurie?

Ce ai face în fiecare zi? Ce experiențe ai cere Universului ca să nu te plictisești? Cu cine ai împărtăși aceste experințe? Când suntem în greutatea vieții nici nu realizăm că ne putem găndi la așa ceva...

Ce ești dispus să faci diferit azi ca să începi să te bucuri de viață?

” După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp.”Marius Raicu, Consultant IT

"Acest program te face să conștientizezi și să eliberezi multe din comportamente și programe care nu-ți mai aduc trebuință acum, dimpotrivă te sabotează din a fi persoana unică și valoroasă care ești de fapt.

Recomand cu recunoștință."

Delia Leițoiu, Economist

 • Sunt Elena Paula Știubei, catalizator al schimbării. Am cerut multe și ajungeam să manifest din greu doar câteva din cele cerute. Mi-a luat mulți ani și multă suferință, până am învățat că era nevoie de fapt să îmi schimb felul în care cer Universului și felul în care primesc ce îmi oferă acesta.

 • Am aplicat apoi tot ce am învățat pe mine și în cabinet, lucrând cu peste 1500 de oameni care și-au găsit calea către echilibru.

 • De aceea iti propun să TE SUSȚIN ÎN SCHIMBAREA CREDINȚELE DIN CARE FUNCȚIONEZI ca să ELIBEREZI LA NIVEL ENERGETIC ACELE GÂNDURI, EMOȚII, SENTIMENTE, PUNCTE DE VEDERE FIXE CARE TE ÎMPIEDICĂ SĂ TE BUCURI DE CEEA CE ATRAGI ÎN VIAȚA TA.


 • Scopul meu este să facilitez peste 100.000 persoane să știe că pot știi și face și singuri tot ce se cere pentru sine. Cu cat suntem mai multi responsabili de noi înșine cu atât locul în care trăim devine un spațiu mai frumos și mai sanatos!

ELENA PAULA ȘTIUBEI

Psihoterapeut de cuplu si familie specializat în psihoterapie corporală

Hipnoterapeut, NLP Master, EFT, Facilitator Access

”Prezența caldă și confort, atât legat de spațiu cât și a doamnei psiholog, digerare a energiei individuale dar și de grup.


Recomand pentru descătușare și evoluție!”


Elena Tufis

Avocat

”Este clar că dacă vii și accepți să primești procedurile și eliberările emoționale pe care ti le propune Paula, vei descoperi lucruri despre tine care te vor uimi, INDIFERENT DE CÂTĂ EXPERIENȚĂ AI ÎN LUCRUL CU TINE ÎNSUȚI!"


Carmen Florescu

Profesor

“Recomand să lucrezi cu Paula pentru creșterea bucuriei ca să îți creezi o nouă viață!


Am devenit mai conștientă de cine sunt, ce pot să fac, ce vise am și că pot să mi le realizez! Mulțumesc!”


Cornelia Dumitrescu

Antreprenor

Bonus 9 MEDITAȚII DE SEARĂ

Meditațiile au beneficii atât asupra liniștirii minții cât și asupra relaxării și vindecării corpului.

Cele 9 meditații oferite ca bonus sunt atât pentru curățare energetică , cât și pentru energizare și crearea unui nou loc din care să funcționezi.

 1. Meditația pentru Curățare Energetică

 2. Meditația Scut de Protecție

 3. Meditația Valori , Așteptări și Maturizare

 4. Meditația Transformarea din Interior spre Exterior

 5. Meditația Ieșirea din Plictiseală

 6. Meditația Savurarea Unicității și Diferențierii noastre

 7. Meditația Crearea Zilei de Mâine

 8. Meditația Joc Bucurie și Magie

 9. Meditația Recunoștința pentru Darul care Suntem

Întrebări frecvente

1. Cum se va desfășura programul?


Înscrierile au loc pana in data de 05 decembrie 2022, ora 4pm. Vei primi link-ul de conectare pe e-mail după înscriere. Sesiunile live se desfasoara în fiecare zi 10zile consecutiv începând din 5 decembrie 2022 de la ora 6:30 pm.

In timpul întâlnirilor poti spune orice constientizare aparuta pe parcurs fie ca este cea a unui blocaj, a unei limitari sau a unei convingeri care te saboteaza, fie ca este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit fata de felul in care vedeai subiectul respectiv pana acum. Constientizarea avuta de o persoana din grup poate contribui la cresterea intelegerii acelui subiect si de catre alte persoane. In plus orice intrebare deschide usa altor intrebari si curatari energetice. Dupa fiecare sesiune live vei primi acces pe viață la înregistrări.


2. Cat timp am acces la inregistrari?


Inregistrarile sunt disponibile pe viață.


3. Va functiona pentru mine?


Da, lucrurile se schimba cand ai disponibilitatea sa o faci. Daca totusi apar rezistente la schimbare, prin comunicare si constientizarea beneficiilor ascunse legate de a mentine rănile in viata ta, putem lucra impreuna pentru a invata sa ai aceste beneficii intr-un mod sanatos.


4. Ce obțin dacă particip la acest program terapeutic?


Te va ajuta să schimbi convingerile prin care percepi subiectul abordat, înțelegând-ți mai bine acțiunile și avand puterea sa alegi ceva diferit. În plus, vei știi ce ai de facut ca să schimbi aspectele care te deranjează.


5. Cum este acest program diferit de alte cursuri?


Se lucrează atât la nivel de transformare a emoțiilor adunate în corp, cât și la nivel mental și subconștient , prin intermediul tehnicilor EFT și ACCESS CONSCIOUSNESS.


Detalii program:

 • Programul durează 10 zile

 • Se desfășoară ONLINE

 • 5 decembrie 2022 – 14 decembrie 2022 zilnic de la ora 6,30 pm

 • Meditațiile primite ca bonus se fac individual


Garanție de rambursare 100% fără niciun risc

în timpul programului

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în timpul celor 10 zile ale programului. Dacă nu îți place, daca tu consideri ca nu este pentru tine da-ne un mesaj cel tarziu inainte de 14 Decembrie 2022, spune-ne motivele tale pentru care doresti sa renunti și îți vom rambursa prompt investiția completa.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, amândoi știm că nu vei face niciun progres.

De aceea, vreau să parcurgi programul, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Valoarea ofertei lucrând 1:1 este :


Valoarea Programului Primești Succesul în viața ta? prin sesiuni individuale este de:

3 000 lei


Valoarea Bonusului primit : 9 Meditații x 150lei = 1 350 lei

Webminar înregistrat Ce poți să ceri când nu știi ce dorești? 450 lei


Total preț lucrând individual 4 800lei

Cât investești de fapt lucrând în grup?

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de:

490 LEI achitați integral

Este Timpul să ALEGI să faci ceva diferit pentru mai multă bucurie în viața ta!

© Copyright 2022 Căile Vindecării - Toate drepturile rezervate