”Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie!”

Curs

Access BARS PRactician

Amplifică propria energie și eliberează-te de stres!


17 Februarie 2023 orele 13:00-20:00

CONSTANȚA

ELENA PAULA ȘTIUBEI

Psihoterapeut de cuplu si familie specializat în psihoterapie corporală

Hipnoterapeut, NLP Master, EFT, Facilitator Access Consciousness

Echilibrează și îmbunătățește

aspectele legate de


relații, sănătate, bani și comunicare


cu Access Bars.

 • Te bucuri de un somn profund și liniștit
 • Îți creezi relații armonioase
 • Deblochezi creativitatea
 • Ai mai multă energie
 • Obții calm și te bucuri de relaxare

După curs, chiar din ziua aceea, cu ajutorul instrumentelor învățate acolo, lucrurile au început să se schimbe în bine. Au început să apară conștientizări pe care nu le am știut niciodată, mai bine spus, au fost blocate până la acest moment.


Procesul de conștientizare continuă încă, inclusiv acum când va scriu acest mail. Au început să apară transformări chiar și la nivel fizic, adică anumite blocaje fizice încep să se elimine.


Florin Craiu, participant curs

”S-au eliberat emoțiile. După o zi în care am avut dureri de cap, terapia Bars mi-a luat durerea cu mâna. Am simțit cu încântare cum energiile circulă, am văzut cum se eliberează blocajele pentru mine și persoana cu care am lucrat.


Access Bars este o terapie minunată. Mulțumesc pentru răbdarea cu care ai repetat explicațiile până au ajuns la mine.Doina Gheorghe, Participant curs

”Am făcut cursul Access Bars pentru a-l ajuta pe băiatul meu care este diagnosticat cu Autism și mă bucur .


De când facem aceasta terapie se vad mici pași înspre bine, răspunde mult mai usor și repede la sarcinile pe care le are, nu mai plânge din senin și îmi face și mie bine, reușesc sa trec mai ușor peste stresul și problemele pe care le implica acest diagnostic.


O recomand cu mare drag pe Paula, este o profesionistă”


Daniela Chirilă, participant curs

CUM AR FI DACĂ AR EXISTA O CALE PRIN CARE SĂ REUȘEȘTI CU ADEVĂRAT SĂ OBȚII :

 • PACE PROFUNDĂ


 • CLARITATE LEGAT DE CINE EȘTI ȘI CE VREI SĂ CREEZI


 • ȘI CAPACITATE MAI MARE DE A FI PREZENT ÎN VIAȚA TA? 

Cercetare știintifica a efectului Access Bars asupra creierului

S-au facut cercetari stiintifice de mapare si monitorizare a creierului inainte si dupa o sedinta de Access Bars de catre dr. JEOFFREY FANNIN.


Acesta a descoperit ca înainte de sedință creierul era suprasolicitat, în diverse stadii de deviere de la starea sa normală de sănătate.


După o sedință de o oră jumatate de Access Bars creierul era echilibrat, în stare normală de funcționare. Alături este video-ul în care însusi dr. Fannin dă mai multe detalii despre această cercetare:

Vrei să înveți să ajungi rapid într-o stare de echilibru?

”Cursul m-a ajutat să înțeleg foarte bine noțiunea de energie și deschidere către o schimbare constructivă.


Am devenit astfel conștient că EU pot schimba lucrurile în viața mea cu ușurință, bucurie și glorie!


George Paris, Participant curs

”Libertate mai presus de cuvinte, alegeri mai departe de infinit.


Poți fi cine ești tu atunci când îți dai voie să fi creator dincolo de această realitate!


Mulțumesc!”


Corina Nae, participant curs

” A fost interesant și de folos.


Da, merită împărtășit și altor persoane care sunt deschise la schimbare.


Mii de mulțumiri”


Nicolae Dragomir, participant curs

Prima clasă Access Consciousness

“Access Bars”

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții tale. Se numesc bars deoarece sunt niște bare de energie care trec prin capul tău.


Aceste bare legate de Conștientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoștință etc stochează componenta electromagnetică a gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, traumelor din această viață și din toate viețile trecute!


Practic, atunci când rulezi barele, se șterg energetic din subconștientul tău programe, decizii, concluzii și proiecții, permițându-ți să funcționezi altfel, mult mai conștient, mult mai prezent, mult mai relaxat.


Am ales să repet cursul Access Bars cu Paula, dupa ce am lucrat prima data cu alt facilitator, din dorinta de a aprofunda și a înțelege mai bine aceasta tehnica.


A fost cea mai buna decizie pentru că experiența trăită și informațiile primite cu această facilitare au fost total diferite. Explicațiile, răbdarea și calmul Paulei au adus mai multă lumină în mintea mea.


Sunt recunoscătoare pentru ghidare, pentru trăirile extrem de intense și pentru o nouă posibilitate oferită!


Mulțumesc Paula!”


Loredana Macagiu, participant curs

Cursul și procedurile sunt simple și chiar le poate face oricine. Totul este clar, atunci când te lași să simți iar corpul îți arată ce nevoi are.


Recomand cu drag tuturor celor care vor ceva care să

le îmbunătățească atât viața de zi cu zi, cât și celor care își doresc schimbări mai mari. Simplu, eficient și relaxant!”


Nicoleta Rebei, Participant curs

Fiecare etapă din acest curs mi-a permis corectarea și canalizarea energiei în zone noi din mine care mi-au resetat programe cognitive care mă limitau.


Am înțeles cum barierele pe care mi le puneam singură și care sunt emoțiile pe care mi le-am permis sau nu. Am realizat că pot să eliberez acele emoții care nu îmi sunt de folos.


Recomand tuturor celor care doresc o schimbare pentru că eu am reușit să o fac ușor la acest curs.


Am înțeles că depinde numai de mine ca să îmi fie bine!


Alina Picu, Participant curs

Acest curs este pentru tine dacă:

♣ Ești părinte și ai vrea să poți avea o comunicare mai bună cu copiii tăi?


♣ Ești viitoare mămică și ai dori să ai o sarcină ușoară și o naștere de care să te bucuri?


♣ Ești adolescent, copil sau adult și ai vrea să ai rezultate mai bune la examene și să poți învăța cu ușurință?


♣ Ești pensionar și ai mult timp disponibil, pe care ai vrea să îl foloseșți într-un mod care aduce o schimbare în lume?


Ai pierdut pe cineva drag și nu ai reușit să te eliberezi de tristețe și de regret?


♣ Ești psiholog și ți-ai dori să vezi rezultate mult mai dinamice în practica ta?


♣ Ești maseur/terapeut și știi că ai putea oferi mai mult prin ceea ce faci?


♣ Ești medic sau asistent medical și ai vrea mai mult pentru pacienții tăi?


Lucrezi în vânzări sau ai o afacere și ai vrea să lucrezi cu bucurie și nu pentru că trebuie?

”Îmi place tehnica aceasta Access pentru că este cea mai delicată.


Nu produce schimbarea confruntându-te din nou cu trauma. Deja este multă traumă în jurul și în interiorul nostru.


Așa ca apreciez foarte mult tranformarea treptată , cu blândețe și în siguranță, a emoțiilor și blocajelor, ajungând astfel să mă descopăr într-o situație veche cu o reacție nouă.


Carmen Florescu, participant curs

Nu este pentru tine acest program dacă:

 • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional • Te impinge un membru din familie sa parcurgi provocarea. Atata timp cat nu e dorinta ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu si cu multa împotrivire • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta • Nu crezi ca aceste tehnici functionează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi ca nu au efect în cazul tau

CÂT DE MULT EȘTI DISPUS SĂ TE PRIMEȘTI PE TINE ÎN VIAȚA TA?

Viața este de multe ori o luptă care, deseori, nici nu este a noastră. Uităm cine suntem, uităm să fim o prioritate în viața noastră.


Prin acest curs începem să eliberăm condiționările, limitările și blocajele din multe arii ale vieții noastre astfel încât greutatea să o transformăm în ușurință, supărarea în bucurie și fuga de noi în prezență în propriul corp și în propria viață.


De asemenea învățăm să ne punem întrebări despre cine suntem și ce contribuție putem fi pentru noi și cei din jurul nostru. Aflăm cum să ne împuternicim că știm și putem și suntem în stare să acordăm atenție corpului și să învățăm să îl ascultăm.


Îți amintești când a fost ultima oară în viața ta când te-ai simțit complet relaxat ? Sau a trecut cam multă vreme de când ai avut parte de blândețe față de corpul și ființa ta?

”M-am înscris la cursul de Access Bars din dorința de a le arata si membrilor familiei, prietenilor, si nu numai lor, ca viata trăită conștient si fara ” bagaje” din trecut este adevarata viata.


Asta am simțit eu dupa câteva ședințe de bars.


M-am gândit ca este foarte dificil cursul, având in vedere schimbările care se produc in viata ta dupa o astfel de sedință. Ca sa pot fi la fel de îndemânatica precum Paula, si sa fiu „capabilă” sa pot acorda o astfel de sedinta, m-am gândit ca este necesar foarte mult timp si ca sunt multe informații de reținut. Nimic mai fals. Totul este usor, exact cum se si spune in promovarea acestor cursuri. Este atat de usor, trebuie doar sa-ti permiti sa integrezi in viata ta aceasta metoda.


Paula, iti multumesc ca mi-ai arătat tainele Bars, intr-o maniera usor de reținut, chiar si de catre copii. Imediat dupa curs am avut si primul „client”. A funcționat cum nici eu nu ma asteptam.

Ce poate fi mai frumos si îmbucurător decat atat? Sunt pregătită si imi dau voie sa aflu”.


Aura Drăgoi, participant curs

„De ceva timp tot căutam ceva, dar nu stiam concret ce.


Cursul a fost una absolut minunat, incepand cu faptul ca Paula este o fiinta superba, cu o caldura si o energie care te fac sa te simti in deplina siguranta, in prezenta careia iti poti deschide cu adevarat sufletul si continuand cu terapia in sine.


In timpul cursului primesti si oferi 2 sesiuni de terapie si nici acum nu pot spune care experienta a fost mai interesanta si mai implinitoare, cea in care am primit sau cea in care am oferit.


Ce pot spune cu siguranta este ca aceasta experienta m-a facut sa ma privesc pe mine cu ceva mai multa incredere, sa invat sa fiu mai atenta la energia corpului meu si poate cel mai important, mi-a intarit credinta ca putem fi mai fericiti, mai impliniti atata timp cat ne permitem asta.


Cu mare drag recomand acest curs si colaborarea cu Paula, cu certitudinea ca atata timp cat veti fi deschisi sa primiti acest ajutor, nimic nu va mai sta in calea implinirii voastre!

Iti multumesc, Paula!”


Andreea Solba, participant curs

INVESTIȚIA ÎN

ELIBERAREA TA


950 LEI

și o zi din viața ta

CLICK PE ACEST BUTON PENTRU A-ȚI OFERI TRANSFORMAREA DORITĂ!

© Copyright 2023 Căile Vindecării - Toate drepturile rezervate