"Programul «Alchimia transformării personale: 16 borne in Calatoria de la Idee la Succes» m-a ajutat enorm să devin conştientă de mine, de ceea ce pot face şi cum o pot face cu folos şi cu uşurinţă şi bucurie. M-a pus la treabă în mod concret. Ceea ce am învăţat mi-a schimbat pozitiv (şi radical) atât tonusul de viaţă şi atitudinea, cât şi mi-a stimulat energia şi entuziasmul cu care să identific şi mai ales să transpun în fapt ceea ce îmi doresc în viaţă. Am ieşit definitiv din pasivitatea letargică a lui „nu pot / nu se poate la noi”şi am depăşit diversele temeri pe care mi le construiam sau le acceptam implicit din societate.

Iti multumesc ca ai creat acest program! M-a ajutat enorm!"

-Antoaneta Ciobanu, Conferentiar universitar-

“Nu are rost să îţi faci speranţe false!

Încetează cu prostiile!”

Acestea au fost cuvintele mamei mele când i-am zis ce vreau să fac pentru a avea casa mea... M-a durut teribil să aud cuvintele ei, deşi ştiam că nu le spune cu răutate. Era atât de disperată că nu poate să ne ajute mai mult încât considera că îmi face un bine vorbind aşa cu mine.

Îmi amintesc parcă era ieri, deşi aveam doar 23 de ani atunci. Eram căsătorită deja şi urma să avem primul copil, trăiam într-o cameră din apartamentul mamei mele având un dulap făcut de noi şi un pat la mâna a doua. Eram lefteri amândoi!

Ţie de câte ori ţi s-a întâmplat să ai o idee măreaţa şi să primeşti acelaşi răspuns ca mine tocmai de la persoanele de la care te aştepţi să primeşti susţinere?

Privind în urmă, am făcut foarte bine că nu am ascultat-o! Dădusem peste o carte care vorbea despre a gândi şi a creşte puse împreună. Era un secret în carte pe care l-am aplicat în toată viaţa mea, atingându-mi scopurile de fiecare dată. Nu mi-am dorit bani, avere sau bogăţii, ci ţelul meu a fost să am sănătate făcând ceea ce îmi place cu adevărat.

Primul rezultat al aplicării acestui secret a fost că am reuşit să ne cumpărăm un cămin propriu când nici nu visam că ar fi posibil!

Cu trecerea timpului am lucrat în domeniul economic până am realizat că nu ma împlineşte ceea ce făceam. Aplicând aceleaşi informaţii am experimentat rezultatul schimbării radicale a traiectoriei profesionale.

Tot această călătorie m-a ajutat să am succes și în zona sănătății personale atunci când toată lumea îmi spunea că nu am șanse decât dacă mă operez și fac tratamente radicale.

Am avut același rezultat extraordinar de fiecare dată!

Apoi am învățat acești pași pe oricine era dispus să mă asculte și să facă ce îi spuneam.

Acest secret încă îl aplic și azi, după mai mult de 20 de ani. Îmi doresc să îți spun și ție ce am descoperit și practicat pe mine în acești ani, astfel încât să reușești să îți transformi viață și tu.

Respingerea

Am fugit mult timp de tot ce mă durea, chiar de mine însumi, în folosul celor din jur. Ei au devenit personajul principal în viața mea.


Am fost o persoană foarte ascultătoare, roboțelul perfect, sperând astfel să primesc recunoașterea celor din jur când eu însumi refuzam să mă văd.


Dacă și tu te-ai săturat să fugi de viața ta, dacă încă aștepți să îți spună altcineva că meriți să fii iubit, acest program este pentru tine.Cine sunt eu de vorbesc despre schimbarea vietii tale?


 • Bună! Elena Paula Ştiubei este numele meu şi sunt Facilitator International Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu şi Familie specializat în psihoterapie corporala, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

 • Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă ştiu calea cea mai simplă sa îmi fie bine în pielea mea, în viaţa mea. Întotdeauna am ştiut că poate fi mai uşor să trăieşti, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur si cum învăţasem şi eu să o fac. Şi experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult ajungând să am libertate şi uşurinţă în a mă bucura de viaţă.


ELENA PAULA ȘTIUBEI

Psihoterapeut de cuplu si familie specializat în psihoterapie corporală

Hipnoterapeut, NLP Master, EFT, Facilitator Access

Care este secretul practicat de mine ?

Am descoperit că sunt 16 borne pe care le atingi în călătoria ta pentru descoperirea drumului de la ideea ta la succesul pe care îl poți obține punând acea idee în practică. Acum doresc să le împărtășesc cu ține în cadrul acestui curs:

1. De unde plecăm si unde ajungem?

2. Dorința

3. Credința

4. Auto-sugestia

5. Cunoștințele Specializate

6. Imaginația

7. Planificarea organizata

8. Decizia

9. Perseverența

10. Puterea Mastermindului

11. Misterul transmutației sexual

12. Mintea Subconștientă, Creierul si Al Șaselea Simț

13. Cele 6 fantome ale fricii

14. Iertarea

15. Iubirea

16. Zeciuiala

Nedreptatea

Ca să fac față respingerii resimțite în copilăria mică, am ajuns să îmi creez această rigiditate că lucrurile pot să funcționeze doar într-un anumit fel, în felul corect în care am ajuns să consider că voi suferi cel mai puțin.


Totuși această lipsă de flexibilitate a ajuns să se manifeste în corp și la 25 de ani deja aveam dureri mari de mijloc. Ajunsesem să îmi fie teamă de indiferența celorlalți, de lipsa clarității, de pierderea controlului și critica primită.


Când regăsești deja această contractură epuizantă la nivel fizic și foarte des experimentezi nedreptatea că altora nu li se aplică aceleași legi ca și ție, știi că acest program este pentru tine!


Abandonul

Ca și copil te-ai simțit frecvent lipsit de susținerea emoțională a cuiva, fiindu-ți frică să nu plece și fizic de lângă tine persoanele respective?


Frica asta m-a împiedicat mult timp să văd realitatea: mă simțeam abandonată și refuzam să cred că stă în puterea mea să schimb ceva. Prin acest refuz de fapt mă abandonam eu pe mine în fiecare zi, agățându-mă de ceilalți ca să nu fiu singură!


Când dependența de persoanele apropiate a ajuns să te deranjeze chiar și pe tine, când crezi că nu ai destul din ceea ce dorești, când realizezi că tot ce se petrece în viața ta este cu dificultate și dorești să schimbi toate acestea, atunci știi că acest program poate face o diferență!


Trădarea

Când așteptările mele mi-au fost înșelate, ca să fac față abandonului am creat această mască a omului puternic. Și asta facem când ne simțim trădați pentru că nu dorim să arătăm lumii cât de mult suferim.


De cele mai multe ori eu preluam și sarcinile celorlalți ca să arăt că nu mă doboară nimic, sperând că astfel, în sfârșit voi fi văzută și iubită. Totuși ca să mă protejez de durerea provocată de trădare mi-am adus în dreptul abdomenului și al umerilor un strat protector de grăsime.


Dacă ești un bun salvator al tuturor celor din jur, dacă lor le găsești scuze în timp ce cu tine ești foarte exigent căutând să arăți doar forță, trădarea este activă în interiorul tău. Totul este să mai dorești să o și vindeci!


Umilința

Cât de des te simți umilit de ceilalți prin comentariile sau râsetele făcute de ei?


Ca și copil am fost mai mult plină de pete pe haine, cu ele atârnând în dezordine pe mine iar adulții din viața mea rădeau de mine. Toate astea au activat această rană emoțională.


În timp am dezvoltat dependențe de mâncare, de shopping sau de muncă pentru a putea face față umilințelor pe care ajunsesem să mi le aduc singură de fiecare dată când greșeam cu ceva. La un moment dat căutam să mă protejez chiar de mine însămi, creându-mi corpul rotund într-un strat protector.


Când ajungi în punctul în care îți dorești libertatea de a greși, știind că de fapt e o formă de învățare, când îți dorești să poți să scapi de dependențele prin care ai învățat să faci față umilinței, atunci știi că acest program este pentru tine!Pe lângă parcurgerea cunoașterii care stă la baza oricărei transformări, vei avea și 9 întâlniri de grup că să lucrezi efectiv cu diferitele blocaje care pot apărea pe parcursul drumului. De asemenea vei avea și susținerea energiei grupului astfel că în comunitatea ce se formează pe facebook veți putea împărtăși impresii de pe drum, constientizari personale care pot fi un plus valoare pentru toți participanții. Călătoria ta va fi presărată cu surprize plăcute care să ofere o întărire și mai mare a transformării interioare în care alegi să te implici activ.

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

”Prezența caldă și confort, atât legat de spațiu cât și a doamnei psiholog, digerare a energiei individuale dar și de grup.


Recomand pentru descătușare și evoluție!”


Elena Tufis

Avocat

”Este clar că dacă vii și accepți să primești procedurile și eliberările emoționale pe care ti le propune Paula, vei descoperi lucruri despre tine care te vor uimi, INDIFERENT DE CÂTĂ EXPERIENȚĂ AI ÎN LUCRUL CU TINE ÎNSUȚI!"


Carmen Florescu

Profesor

“Recomand să lucrezi cu Paula pentru creșterea bucuriei ca să îți creezi o nouă viață!


Am devenit mai conștientă de cine sunt, ce pot să fac, ce vise am și că pot să mi le realizez! Mulțumesc!”


Cornelia Dumitrescu

Antreprenor

Bonus

PROGRAM TERAPEUTIC STOP ABUZ

De mici suntem abuzați în atâtea feluri și atât de des că am ajuns să le considerăm acțiuni normale sau dovezi de iubire. De multe ori chiar și noi ne tratăm în aceste moduri abuzive fără să realizăm ce facem.


Programul Stop Abuz cuprinde 10 înregistrări cu curățări energetice pentru conștientizarea și schimbarea acestui tipar mental și de comportament.


"M-am înscris în acest program pentru că treceam printr o situație de trădare .


La începutul cursului mă simțeam tristă, simțeam nevoia să vorbesc foarte mult despre acest eveniment neplăcut și de altele de altfel, folosind cuvinte care făceau referirea la rana mea de trădare.


Parcurgând acest curs am început să mă simt mai bine, eliberată, să mă accept așa cum sunt.


La terminarea cursului mă simt complet eliberată și bine cu mine însămi.


Mulțumesc Paulei și recomand din suflet programele Paulei."


Nicoleta, Participant curs

Ce primești în cadrul acestui program?

Acces pe viata la cele 16 video cu bornele calatoriei noastre

Caiete de lucru pentru fiecare video

9 intalniri in direct pentru a lucra experiential pe blocajele existente

Versiunea digitala a cartii originale in limba romana

Invitatie in grupul privat de facebook

⦁ Alte 4 video-uri bonus pe acest subiect

⦁ 3 meditatii cadou

⦁ Cei inscrisi pana in data de 23 februarie 2023 vor primi cadou Programul Eliberarea Statutului de Victima

Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema programului.


Pentru mine cursul a fost peste așteptări și, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci.


Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor răni.


Recomand programul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator.


E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.


Ioana Hintea, Avocat

Ce ai de făcut diferit ca să ?

 • Constientizezi si lucrezi practic prin exerciții EFT, meditații si instrumente Access Consciuousness caracteristicile si manifestarile pe care le aduce fiecare rana in viata si corpul tau


 • Constientizezi puterea pe care o ai legat de schimbarea si transformarea vietii tale, crescandu-ti si increderea ca poti sa treci prin acest proces


 • Iti cresti disponibilitatea de a te face vizibil lumii si de a primi iubirea in viata ta


 • Înveți să te susții singur


 • Observi ce te impiedică sa fi tu însuți


 • Reduci teama de a fi judecat


 • Conștientizezi în ce mod subtil îți afectează viața aceste 5 răni ale copilariei și alegi să acționezi diferit, vindecându-le

Pentru mine, aceste sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutăm atât de mult.


Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere.


M-a făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-a dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea pe care de multe ori o pierd, ca să fiu pe placul altora.”Loredana Târșă, Tehnician Nutriționist

Acest program este pentru tine dacă:

 • Ești perfecționistă și preiei și responsabilitățile care nu sunt ale tale


 • Nu știi cum să faci față respingerilor celorlalți


 • Te-ai săturat de nedreptatea pe care o percepi în jurul tău


 • Ai funcționat până acum din frica de singurătate si tristețea care o acompaniază


 • Te-ai săturat să te doară criticile și judecățile celor din jur si sa te simti umilit sau nedreptatit de acestea


 • Ți-ai dori să înveți să te susții singura


 • Te-ai săturat să te tot simți abandonat, când ceilalți aleg ceva diferit


 • Iti doresti sa fi mai prezent în evenimentele din viața ta


 • Te-ai săturat de trădarea pe care o primești din toate părțile, de suferința care vine impreuna cu ea si de stratul protector de grăsime pe burtică sau coapse


 • Percepi o constrângere la nivel corporal pe care nu știi cum să o interpretezi


 • Suferi de oboseală cronică

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și


realizam cum eu cream, prin acțiunile mele, contextul în care să devin victimă.”


Marius Raicu, Consultant IT

Nu este pentru tine acest program dacă:

 • Dorești să consideri că alții sunt responsabili pentru starea ta de bine atât la nivel fizic cât și emoțional


 • Te impinge un membru din familie sa parcurgi provocarea. Atata timp cat nu e dorinta ta de schimbare, aceasta va veni foarte greu si cu multa împotrivire


 • Ai un beneficiu secundar din a-i face responsabili pe alții pentru viața ta


 • Nu crezi ca aceste tehnici functionează și ai vrea să participi doar ca să demonstrezi ca nu au efect în cazul tau

“Programul ”Eliberarea celor 5 Rani Emoționale” m-a ajutat să conștientizez cum situații din trecut au declanșat sau reflectă atitudini, comportamente și reacții – inclusiv tipare – care m-au adus in punctul de la care am cedat si am simtit nevoia schimbării radical.

Este uimitor - si foarte util – sa iti dai seama ca o anumită incapacitate – și reacție față de acest lucru – își poate avea originea în rana de abandon sau de respingere , in rani pe care nu știi cum sa le constientizezi fara ajutor specializat.”


Antoaneta Ciobanu, Conferentiar universitar

“Acest program a fost eliberator pentru mine.


Am constientizat cat de multe programe, judecati eronate si măști mi-am creat pentru a da bine sau pentru a fi acceptata de ceilalti, netinand cont practic de ce gandeam si simteam eu.


Îl recomand tuturor celor care doresc sa devina oameni intregi.”Delia Leitoiu, Economist

Raspunsuri la intrebari frecvente:

Cum se va desfasura cursul?

Inscrierile au loc pana in data de 2 martie 2023. Vei primi pe mail link pentru intalnirile saptamanale si materialele video impreuna cu caietele de lucru aferente. In grupul de facebook sau pe mail poti adresa toate intrebarile care pot aparea pe parcurs. In grupul de facebook poti posta orice constientizare aparuta pe parcurs fie ca este cea a unui blocaj, a unei limitari sau a unei convingeri care te saboteaza, fie ca este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit fata de felul incare veari subiectul respective pana acum. Constientizarea avuta de o persoana din grup poate contribui la cresterea intelegerii acelui subiect si de catre alte persoane.

Cum voi primi acces la materiale?

Materialele se vor transmite saptamanal luni si miercuri pe mail.

Cand voi primi cele 4 video bonus?

Aceste bonusuri se vor trimite la anumite lectii din program ca o aprofundare a subiectelor discutate.

Cand voi primi cele 3 meditatii cadou?

Prima meditatie ghidata o vei primi la inscrierea in aceasta calatorie.

A doua meditatie este trimisa dupa primele 4 intalniri in direct .

A treia meditatie este trimisa dupa a sasea intalnire in direct.

Cum pot sa primesc Programul Eliberarea Statutului de Victima cadou?

In data de 2 martie vei incepe sa primesti acees pe platformă la cate doua inregistrari pe saptamana. Sunt 9 sesiuni de lucru LIVE in cadrul acestui program concepute sa acopere eliberarea de convingeri , limitari si blocaje care te-au mentinut prizonierul acestui comportament pana acum.

Va functiona in cazul meu?

Va functiona cu conditia sa fi dispus sa faci ceea ce iti spun. Cand vei alegi sa faci altceva atunci vei avea alte rezultate.

Cat timp am acces la material?

Materialele sunt accesibile pe viata.

Cum este acesta diferit de alte programe?

Acesta este atat un program atat de informare si invatare, prin cele 16 inregistrari puse la dispozitie, cat si un program de transformare prin lucru individual si de grup prin caietele de lucru aferente fiecarei lectii si prin intalnirile saptamanale live in care vom lucra pe subiectele aparute.

Exista o politica de rambursare a investitiei?

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de 14 zile, timp în care îți poți primi banii înapoi integral.


Detalii program:

 • Programul durează 9 săptămâni


 • Se desfășoară ONLINE


 • 2 Martie 2023 – 9 Martie 2023 cu 1 Întâlnire live săptămânală Joi de la ora 6.30 pm


 • Meditațiile se primesc săptămânal și se ascultă zilnic

Garanție de rambursare 100% fără niciun risc

în prima lună a programului

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru ține, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în 30 zile din data de începere a cursului. Parcurge prima săptămâna din program. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail în primele 30 zile, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.

Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”... și sper că tu nu ești așa. Programul meu va fi format din oameni care își iau viață în serios: oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung. Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu Alchimia transformării personale.

De aceea, vreau să parcurgi cursul timp de 30 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.


Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Te poti inscrie si primesti toate materialele inregistrate si cele bonus.

Programul se desfășoară ONLINE

Cât investești de fapt lucrând în grup?

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de:

1299 lei

599 lei

* Prețul include cele 16 video de învățare, cele 16 caiete de lucru personalcartea în format electronic, cele 9 întâlniri live de lucru experiential, cele 4 video bonus și cele 3 meditații bonus.

Este Timpul să ALEGI să faci ceva diferit pentru mai multă bucurie în viața ta!

© Copyright 2022 Căile Vindecării - Toate drepturile rezervate